Bez lažnih
obećanja, molim!

Gdje god se okreneš, slušaš neke priče, uvjeravanja i obećanja. Ali nitko te ne pita do čega je tebi stalo. Pokaži što ti je važno, ili se prepoznaj u nekom od naših prijedloga. Napravi svoj plakat, neka se čuje i tvoj glas!

Generiraj svoj plakat

Ovo su naše vrijednosti

Svjesno i nesvjesno, uz uspjehe i pogreške (a bilo ih je), svakog smo dana u ovih petnaest godina razvijali našu kulturu. Nešto smo putem i naučili. Ovo su vrijednosti iza kojih stojimo jučer, danas i prekosutra:

Obrazovanje svima!
Svakom zaposleniku na raspolaganju su budžet za literaturu, tečajeve i konferencije te plaćeni satovi engleskog jezika. Sve što znamo rado dijelimo.
Protiv gužve u domu zdravlja
Subvencionirane teretane svima! Dovoljno smo se izležavali na kaučevima. Svi zaposlenici koriste fitness program po vlastitom izboru, a tu je i redovni sistematski pregled.
Pronatalitetna politika
Zašto bi samo mame bile neispavane? Novopečeni tate dobivaju roditeljski dopust i dodatne slobodne dane. Za novorođeno dijete plaćamo bonus od 5.000, a za usvojeno dijete 10.000 kuna.
Dovodimo velike
investitore u Hrvatsku!
Radimo na zanimljivim projektima s poznatim svjetskim kompanijama i brendovima iz raznih industrija. Baci oko!
Decentraliziramo
Radi otkud želiš — iz naših super ureda, vlastite dnevne sobe ili bungalova na Baliju. Digitalni nomadi dobrodošli!
Bez muljanja
Transparentni smo i pričamo otvoreno. Očekivanja i prilike komuniciramo s obje strane kako ne bi bilo iznenađenja, u čemu nam pomaže redovni feedback.
Vraćamo zajednici
I svake smo godine bolji u tome. Doniramo 1% profita u dobre svrhe. Od pomaganja potrebitima do podržavanja super ideja, Foundation Committee sastavljen od naših zaposlenika raspoređuje sredstva.
Bravo za diplomu (ali nije nužna)
Cijenimo talent, zdrav stav i volju. Diploma tehničkog fakulteta je super, ali mislimo da nije jedini objektivan odraz znanja i stručnosti. Dobar portfolio nas neće ostaviti ravnodušnima.
Mladi su budućnost
Pokrenuli smo Infinum Academy, besplatni, praktični program učenja osnova izrade aplikacija. Tijekom 5 godina trajanja programa tržište rada postalo je bogatije za 270 mladih stručnjaka.
Brojevi rastu i rastu
Zadovoljni smo ljudi sa slobodnim vremenom za vlastite interese i plaćom s kojom možemo uživati u životu. Iako pandemija ne miruje, ne mirujemo ni mi. U pandemijskoj godini zaposlili smo više od 70 ljudi, a imamo još otvorenih pozicija!

Zvuči dobro?

Naši zaposlenici se slažu, i zato smo četvrtu godinu zaredom najbolji poslodavac u Hrvatskoj!